Diskografi

Diskografi Albums

Vestlandsfanden (1982) 
Lystig lag (1983) 
Vestlandsfanden III (1987) 
Livets glade gutter (1989) 
Livet har aldri vært rettferdig (1990) 
Fanden er løs (1993) 
Klappet & klart (1994) 
Horn & Harpe (1995) 
Ei god stund – Med tekster av Kjartan Fløgstad (1996) 
Plommer i Hardanger (1999) 
Hokahey (2003) 
El Gordo (2005) 
Tipping og Trygd (2009) 
Livets glade plommer (2010) 
Currahee (2012) 
Lika gla' (2014)

ALBUMS

New section

New section

New section

New section

Vestlandsfanden på Youtube

AMateur videos

Old videos

Video

New section

RPK Press kit - Press button under

New section