New section

Booking

 

 Frikk Musikk AS 

Email: post@frikkmusikk.no 

Tlf: +47 92 68 72 12

 www.frikkmusikk.no 

New section

Når pandemien tar slutt vil nok mange  ha  ett solid "sug" etter underholdning.  Det gjelder nok både arrangører og publikum. Reidar Brendeland & Vestlandsfanden står klare og rykker ut på kort varsel.  Det er flere som booker  bandet for 2021-2022 med dette i tankene. Når landet åpner blir det både glede, latter, fest og festivaler. Da gjelder det å være kjapt i gang igjen. Da blir du en vinner :-)

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden står klare på startstreken.

Jobb

VIKTIG

VIKTIG

Alle spillejobber forholder seg til utviklingen i covid-19 pandemien. Følg med på annonsering lokalt og på nett. Vi oppdaterer etterhvert.

2021 Together again

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært på landeveien sammenhengende i over 40 år. Det er enestående i norsk underholdningsbransje. Siden 1979 har bandet gjort 3-4000 spillejobber og gitt ut 16 album. De har spilt for alle fag og lag av folket. De har spilt for fattig og rik, 14 personer i Narvik og 50.000 i Hong Kong sentrum. De har besøkt Folkets Hus, festivaler, firmafester, fengsel og fyllefester, boreplattformer, brygge og bygdedanser, brakker og bedehus. stadioner, skoler og samfunnshus. Kort sagt. De har antagelig besøkt alle hus i Norge som har flere enn seks vindu på en vegg. Nytt år, nye hjemmesider, nytt album (kommer), ny buss og nye kofferter. Vi venter bare på klarsignal fra pandemisjefen.

BOOOKING FOR 2021 OG 2022 ER ALLEREDE GODT I GANG. 

2021 Nytt år

Nye kofferter

Nye kofferter

Ny buss

Ny buss

2020 Det året det var så bratt

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden hadde i 2019 et fantastisk bra år. 2020 skulle bli et enda bedre år. Ny musikk var innspilt og nytt album planlagt utgitt. Spillejobber og arrangørene stod nærmest i kø. Bandet bestilte ny turnèbuss og Jørn hos Frikk Musikk AS hadde et svare strev med å styre køen av ivrige og pågående arrangører. Gamle og nye fans «streamet» Vestlandsfanden som aldri før. Både gammel og ny musikk ble lyttet til og lagt til i spillelister. En anerkjennelse av mange lange turnèmil ble i større og større grad satt pris på. Ikke minst var det et fantastisk bra band som stilte på scenen. Dagens besetning er kanskje det beste laget som noen gang hadde spilt sammen som Vestlandsfanden. Arne Marinussen er den stødige veteranen som har hengt med siden nittitallet. Andreas Berg kom inn i bandet i 2011 mer eller mindre rett fra Texas. Han har leverer et sjeldent og allsidig strengearbeid, I 2011 kom Thomas Dulsrud. Han er en vanvittig stødig motor som sammen med nykommer Kai Holen (2018) står for en solid grunnmur. Olaug Furusæter (2015) fortsetter stadig å imponere både medmusikanter og publikum. Hennes forankring i folkemusikken er svært verdifull for bandet. Vestlandsfanden er i dag et helvetes bra band som treffer både unge og eldre publikum. Planen var at 2020 skulle bli et topp år. Midt i februar 2020 kom en ny rød og fin turnèbuss. Den var spesialbygd hos Bussexperten AS og alle gledet seg til å gå ombord.  Alt lå til rette for stor suksess. Alle piler pekte oppover. Da sa det BANG !!! Den nye turnébussen var knapt nok parkert i garasjen før det kom en uventet beskjeden. I et møte med leger fra Rikshospitalet kunne de fortelle at Reidar hadde en alvorlig kreftdiagnose. Det var en strek i regningen. Så kom covid-19 og så ble absolutt alle spillejobber for 2020 avlyst. 

WHAT A NIGHT !!!

New section

2020 Corona & kreft

Det var en strek i regningen. Reidar rakk heldigvis inn til operasjon uken før coronaviruset stengte ned det meste av landet. En stor, men vellykket operasjon fulgte. 2 operasjonsteam arbeidet sammen og sammenhengende i 12 timer for å fikse Reidar. Det klarte de. En fantastisk ekspertise og kunnskap fra Oslo Universitetssyke gjorde susen. Stor takk til leger og ansatte.

Det neste som skjedde var at alle konserter, festivaler og spillejobber for 2020 ble avlyst. Nå kan dette høres veldig trist og nedslående ut, men det positive er at kreft og corona kom samtidig :-) Det hadde vært rimelig stor krise om elendigheten hadde blitt fordelt på 2 år. Nå er vi på full fart inn i 2021 og Jørn hos Frikk Musikk har hele tiden kontakt og henvendelser fra arrangører som måtte avlyse i 2020. Vi er klare for 2021 og gleder oss til bedre tider, vaksine og lettelser i restriksjonene på Covid-19. Vi er i farta  

Lock down

Lege Gunhild Karevold fra operasjonsteamet på OUS

Lege Gunhild Karevold fra operasjonsteamet på OUS

En betuttet og nyoperert vokalist. Nå også uten bart :-)

En betuttet og nyoperert vokalist. Nå også uten bart :-)

En takknemlig og glad vokalist

En takknemlig og glad vokalist

Klar for turnè

2021 og klare for landeveien

2021 og klare for landeveien

Nå har vi pakka kofferten og vi har børi ......

Nå har vi pakka kofferten og vi har børi ......

4 mill stream "God som gull 2021

New section

Låten "God som gull" har passert 4 millioner stream på Spotify. Det kom som en overraskelse på oss da vi oppdaget at denne sangen var den mest populære Vestlandsfanden har utgitt. Den kom faktisk ikke med på «live» repertoaret før etter 2010. Sangen ble innspilt i 1987 hos Staccato Studio i Stavanger. Besetningen var Øyvind Staveland, fele, fløyter, trekkspill. Rolf Andrè "Roffi" Johnsen bass. Alf Magne "Cliffi" Grinde trommer. Alf Terje "Affi" Hana gitarer og Reidar Brendeland vokal, gitar, tekst & musikk. Produsent var Ola R Selvær Vi har alltid trodd at "For livets glade gutter går solen aldri ned " eller «Plukka plommer i Hardanger» har vært den mest populære låten. Der tok vi altså feil.

40 år med folk-rock til folket.

Fest på Stavanger stadion

Fest på Stavanger stadion

25.000 publikummere på Viking Stadion

25.000 publikummere på Viking Stadion

Tønnebålet i Laksevåg. St Hans aften 2019

Tønnebålet i Laksevåg. St Hans aften 2019

Vestlandsfanden i aksjon

Andreas forfører publikummere på bryggen i Stavanger under det årlige "Fjåge i Vågen"

Andreas forfører publikummere på bryggen i Stavanger under det årlige "Fjåge i Vågen"

Olaug og Andreas leverer varene ved Vågen i Stavanger. Noen tusen publikum var med på allsang. "Fjåge i Vågen" er alltid like trivelig

Olaug og Andreas leverer varene ved Vågen i Stavanger. Noen tusen publikum var med på allsang. "Fjåge i Vågen" er alltid like trivelig

Festival i Haraldsvang

Festival i Haraldsvang

Kollektbørse

Hjelp Vestlandsfanden med ny musikk.

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden lager stadig ny musikk for utgivelse. I disse coronatider er det null inntjening og ingen støtteordninger har så langt truffet Vestlandsfanden. Vi trenger nå å finansiere neste utgivelse. Fyll på kolletbørsa og du får en overraskelse i posten. Bli en ekte Vestlands fan du også.

Enter the amount you wish to donate

kr

The minimum tip is kr100.00

In cart Not available Out of stock

Hvem lytter til Vestlandsfanden

I dag er de ivrigste fansene våre mellom 18-27 år. Det var vi ikke klar over før vi begynte å kikke nærmere på streamingtall og spillelister. Vi var heller ikke klar over at låten "God som gull" har ca 4 mill streams. Det begynner også å nærme seg 4 mill stream for "For livets glade gutter går solen aldri ned" og "Plommer i Hardanger". Overraskende er det også at "Sitt heilt i ro" og "Ford Fairlane" er på god vei til å bli "klassikere" Vi håper at vi kan få ut ny musikk snarest. Det meste er innspilt. Etter noen tunge motbakker så trenger folket litt svingende folk-rock og countryrock. Vi håper du tar turen innom når Vestlandsfanden er på besøk. Du risikerer faktisk å få en av dine beste konsertopplevelser noensinne. Vestlandsfanden er fremdeles Norges beste og mest underholdene folk-rock band.

Media

New section

RPK Press kit - Press button under

New section

Video

AMateur videos

Old videos

New section

ALBUMS

New section

New section

New section

New section

Du finner oss her også