Ta Telefonen

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden starter nyåret 2024 med å presentere en splitter ny singel. Ta telefonen tar som vanlig pulsen på tidsånden.

Read more…
0:00/???
  1. 1
    0:00/4:20

Booking

 

 Frikk Musikk AS 

Email: post@frikkmusikk.no 

Tlf: +47 92 68 72 12

 www.frikkmusikk.no 

Olaug & Andreas i duell Sandnes 2023

Sandnes sentrum 2023 med back up vokalist Kjell Breivik 

Kjell Breivik som vikarvokalist

Ryktene om Vestlandsfandens død er sterkt overdrevet.

I den siste tiden har det versert rykter om at Vestlandsfanden har  sluttet å opptre. Det er heldigvis ikke sant. Det  er en selvpålagt time-out. Sannheten er at frontmann Reidar Brendeland har helseproblemer etter to store kreftoperasjoner. Han har fått beskjed av legene om å prioritere helsen foran turnering og konserter. Etterbehandling som pågår kan ikke kombineres med pågående konsertvirksomhet. Helsen til Reidar Brendeland avgjør når han og resten av bandet kommer til å stå på scenen.  Media kan kontakte rockfarm@online.no for mer informasjon. 

Ønsker du besøk av Vestlandsfanden kan Jørn hos Frikk Musikk AS gi nærmere oppdatering på fremtidige Vestlandsfanden konserter. E-post: post@frikk.no eller Tlf: +47 926 87 212

 

Fullt kok med Joe og Vestlandsfanden på Sotrafest

Joe fra Muddy Young leverer varene som vikar vokalist i Vestlandsfanden.

Kjell Breivik og Reidar Brendeland. To gamle venner og villmenn rir igjen

Ny singel : Mye mye bedre enn meg

Spillejobber

DNB Arena 2022

DNB Arena 2022

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden 2022 (foto Lisa Mari Bynes)

Lars Monsen og Femunden Lodge

Lars Monsen og Trine Rein

Vi hadde en flott kveld på Femunden Lodge. Tiltross for en ufyselig sur vind, regn og 4-5 grader ble det varme og liv i leiren ganske fort. Et utrolig flott publikum stod løpet ut helt til siste akkord var spilt.  Lars, hans bror Jan og alle medhjelpere var fantastiske som arrangør. Dritbra for å si det forsiktig. Vi anbefaler alle å besøke Lars Monsen på Femunden Lodge. Det er et fantastisk sted. For en mann. For ett håndtrykk. Vi slapp å gå i skogen, men var som vanlig langt ute på viddene :-)

Morsom journalist i Firdaposten om Norddalsfjord

Camilla Herrem - Reidar Brendeland

Fra v: Erlend Styve - Finn Tokvam - Reidar Brendeland - Olav Stedje

Øyafest Lepsøy 2022

Båtnaustet i Sauda

Vestlandsfanden sammen med FYK

Reidar sammen med gutta i FYK

Da har vi vært på besøk i Sauda. Vi spilte i Båtnaustet. Vi er veldig takknemlige for den innsats arrangøren hadde gjort. Alt fungerte utmerket. Nilsemann, Bente og alle de andre gjorde en utrolig flott jobb. Vi hadde også et fantastisk oppvarmingsband i FYK fra Imsland. De som kan underholdningsbransjen vet at store band og artister sjelden kommer fra hovedsteder. De kommer fra Sjangsevik, Bortefjord, Fjottlandsvåg.- og Imsland.. Watch out folkens. FYK er på vei :-) 

Inn i solnedgangen (foto Lisa Mari Bynes)

Tre musketerer (foto Lisa Mari Bynes)

Thomas toget (foto Lisa Mari Bynes)

Kay basser på (foto Lisa Mari Bynes)

Olaug leverer (foto Lisa Mari Bynes)

Marshall Arne (foto Lisa Mari Bynes)

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært sammenhengende på landeveien i over 44 år. Det er enestående i norsk underholdningsbransje. Siden 1979 har Reidar Brendeland med eller uten Vestlandsfanden gjort 3-4000 spillejobber og gitt ut 16 album. De har spilt for alle lag og fag i folket. De har spilt for fattig og rik, 14 personer i Narvik og 50.000 i Hong Kong sentrum. De har besøkt Folkets Hus, festivaler, firmafester, fengsel og fyllefester, boreplattformer, brygge og bygdedanser, brakker og bedehus, stadioner, skoler og samfunnshus. Kort sagt - de har antagelig besøkt alle hus i Norge som har flere enn seks vindu på en vegg. 

Venstrepolitiker Terje Breivik - ZZ Top - Vestlandfanden

LYDEN AV ULVIK

6. august hadde vi gleden av å spille på "Lyden av Ulvik". Det ble en fantastisk kveld. Vi fikk med oss Terje Breivik. Han er parlamentarisk leder i Venstre , stortingsrepresentant og en habil gitarist. Han tok oppfordringen om å spille Tush av ZZ Top på sparket. Han beviste der og da at det går fint an å sitte på Stortinget og samtidg være ZZ Top fan. Dette ble samtidig en hyllest til Dusty Hill som nylig døde.  Vi ble også imponert av  at arrangører  legger ned så mye grundig arbeid for å overholde covid regler. Flott kveld. fullt hus og god innsats fra folkene i "Lyden av Ulvik", Brakanes Hotell og alle sponsorer.  Vi fikk med oss deilig syltetøy fra Syse Gard. Det er oppspist :-)

Fjordbrøl 2021

Fjordbrøl festivalen ved Herefoss på Sørlandet. Fantastisk publikum, fantastisk arrangør, fantastisk vær og fantastisk å være tilbake på scenen etter snart 2 år med corona og kreft

5 mill stream "God som gull

Hvem lytter til Vestlandsfanden

Live i Ståvikjå