Vestlandsfanden har hatt en svært utfordrende 2023 sesong. Reidar ble for andre gang operert for kreft.  Vi hadde gledet oss til å gjøre en rad med spennende jobber. Reidar gjorde noen få, men måtte få hjelp av country rocker Kjell Breivik og Joe Eriksen når det ble umulig å gå på scenen. Utrolig nok tok disse utfordringen på strak arm. Reidar burde ikke gått på scenen i det hele tatt så kort tid etter operasjon. Nå er han inne til service. Vi skal prøve å oppdatere hans status så godt vi kan. FUCK CANCER

Vestlandsfanden inn til service

Olaug & Andreas i duell Sandnes 2023

Sandnes sentrum 2023 med back up vokalist Kjell Breivik 

Kjell Breivik som vikarvokalist

Fullt kok med Joe og Vestlandsfanden på Sotrafest

Joe fra Muddy Young leverer varene som vikar vokalist i Vestlandsfanden.

Kjell Breivik og Reidar Brendeland. To gamle venner og villmenn rir igjen

Vestlandsfanden med back-up vokalister

Reidar ble i vår operert 2. gang for et nytt tilfelle av kreft. Operasjonen var vellykket og bandet fikk gjort sine jobber. Det skyldtes ikke minst ved hjelp av vikarvokalist. Countryrocker Kjell Breivik stod på scenen det meste av  sesongen. JOE fra Muddy Young gikk på scenen på Sotrafest. Fantastisk innsats fra gode venner hjalp både Vestlandsfanden, arrangører og publikum i en krisesituasjon. Reidar gjorde noen av sesongens siste jobber til tross for en rekke advarsler.  Festivalsesongen 2023 ble en stor suksess for Vestlandsfanden til tross for en nyoperert kreftsyk vokalist. 

Country rocker Kjell Breivik stod klar i kullissene som "back up" hvis Reidar ikke kunne komme på scenen.  For å sikre at det ikke ble avlysninger, retur av billettpenger eller problem med å skaffe erstatnings artist løste Vestlandsfanden saken med en "stand in" i kulissene. Denne ordningen på kort varsel del  men ved hjelp av forståelsefulle arrangører og publikum kunne alle  konserter gjennomføres.

Heldigvis har Vestlandsfanden både arrangører og publikum at kreft er uforutsigbart. De ble selvfølgelig skuffet over at gruppens frontfigur i 44 år måtte stå over konserter, men stand in vokalister Kjell Breivik og JOE (fra Muddy Young) gjorde jobbene der Reidar måtte stå over. Reidar er nå kreftfri og tilbake i god gammel form. Det viste han tydelig på Strandfestivalen (ved Måløy) og dagen etter i Sandnes sentrum. Hans første helg etter alvorlig kreftsykdom var ca 2000 km. i turnebussen.  Det burde han egentlig aldri ha gjort. Nå må han inn til service.  

Ny singel : Mye mye bedre enn meg

New singel 2023

Booking

 

 Frikk Musikk AS 

Email: post@frikkmusikk.no 

Tlf: +47 92 68 72 12

 www.frikkmusikk.no 

Spillejobber

DNB Arena 2022

DNB Arena 2022

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden 2022 (foto Lisa Mari Bynes)

Lars Monsen og Femunden Lodge

Lars Monsen og Trine Rein

Vi hadde en flott kveld på Femunden Lodge. Tiltross for en ufyselig sur vind, regn og 4-5 grader ble det varme og liv i leiren ganske fort. Et utrolig flott publikum stod løpet ut helt til siste akkord var spilt.  Lars, hans bror Jan og alle medhjelpere var fantastiske som arrangør. Dritbra for å si det forsiktig. Vi anbefaler alle å besøke Lars Monsen på Femunden Lodge. Det er et fantastisk sted. For en mann. For ett håndtrykk. Vi slapp å gå i skogen, men var som vanlig langt ute på viddene :-)

Morsom journalist i Firdaposten om Norddalsfjord

Camilla Herrem - Reidar Brendeland

Fra v: Erlend Styve - Finn Tokvam - Reidar Brendeland - Olav Stedje

Øyafest Lepsøy 2022

Båtnaustet i Sauda

Vestlandsfanden sammen med FYK

Reidar sammen med gutta i FYK

Da har vi vært på besøk i Sauda. Vi spilte i Båtnaustet. Vi er veldig takknemlige for den innsats arrangøren hadde gjort. Alt fungerte utmerket. Nilsemann, Bente og alle de andre gjorde en utrolig flott jobb. Vi hadde også et fantastisk oppvarmingsband i FYK fra Imsland. De som kan underholdningsbransjen vet at store band og artister sjelden kommer fra hovedsteder. De kommer fra Sjangsevik, Bortefjord, Fjottlandsvåg.- og Imsland.. Watch out folkens. FYK er på vei :-) 

Inn i solnedgangen (foto Lisa Mari Bynes)

Tre musketerer (foto Lisa Mari Bynes)

Thomas toget (foto Lisa Mari Bynes)

Kay basser på (foto Lisa Mari Bynes)

Olaug leverer (foto Lisa Mari Bynes)

Marshall Arne (foto Lisa Mari Bynes)

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært sammenhengende på landeveien i over 44 år. Det er enestående i norsk underholdningsbransje. Siden 1979 har Reidar Brendeland med eller uten Vestlandsfanden gjort 3-4000 spillejobber og gitt ut 16 album. De har spilt for alle lag og fag i folket. De har spilt for fattig og rik, 14 personer i Narvik og 50.000 i Hong Kong sentrum. De har besøkt Folkets Hus, festivaler, firmafester, fengsel og fyllefester, boreplattformer, brygge og bygdedanser, brakker og bedehus, stadioner, skoler og samfunnshus. Kort sagt - de har antagelig besøkt alle hus i Norge som har flere enn seks vindu på en vegg. 

Venstrepolitiker Terje Breivik - ZZ Top - Vestlandfanden

Fjordbrøl 2021

5 mill stream "God som gull

Hvem lytter til Vestlandsfanden

Live i Ståvikjå