Reidar Brendeland Oslo (født Sauda) Vokal, Gibson, munnspill.

Reidar har drevet Vestlandsfanden siden starten i 1979. Han er tekstforfatter og komponist til hovedtyngden av bandets låter. Han skriver også låter for andre artister. Han har levet låter til Wenche Myhre, Hanne Krogh, Olav Stedje, Ivar Medaas, 3 Busserulls m. fl. Reidar har også hatt sentrale verv i musikkorganisasjonene. Han har vært styreformann og styremedlem i Tekstforfatterfondet. Styremedlem i Nopa og Tono. Reidar har brukt hele sitt liv på musikken og er idag en erfaren artist med over 4000 jobber i ryggen. Uten å se bakover eller til siden har han skrevet sine viser uten tanke for skiftende trender eller salgbarhet. "Plukka plommer i Hardanger" og "For livets glade gutter går solen aldri ned" er bare to av mange hundre sanger som han har skrevet. Han har også samarbeidet med vest-norske forfattere som Kjartan Fløgstad , Ingvar Moe, Ragnar Hovland m.fl.

 Andreas Berg - Oslo- El gitarer - Akustiske gitarer - lapsteel - mandolin - banjo

Andreas er utdannet ved University of North Texas i USA og har et naturlig forhold til folk-rock, country- rock og country som ingen andre. Med røtter i Egersund (slekt) har han sterkt nok alibi til å være med i Vestlandsfanden. Andreas utforsker en rekke instrumenter som er i bruk i roots og countrymusikken. Han spiller banjo, mandolin , lapsteel og steelgitar . Andreas er ofte å treffe som musikant på de forskjellige klubber i Oslo. Han spiller i mange forskjellige genre, fra jazz til blues og counrty. I tillegg til å være med i Vestlandsfanden er Andreas musikklærer i Oslo skolen.

Olaug Furusæter - Oslo - Fele

Tekst kommer senere

Thomas Mathiesen Dulsrud. Oslo - Trommer- perkusjon.

Thomas er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og er en allsidig og musikalsk herremann. Spiller det meste fra progmetal til fri-impro og spiller i en rekke forskjellige band og orkestre. 
Når Thomas ikke spiller trommer i Vestlandsfanden jobber han med komponering, arrangering og i forskjellige låtskriverkonstellasjoner. Spiller glam-metalgitar og kazoo på fritiden!

 Espen Skeie Bass, kontrabass.

Espen er en rutinert bassist med over 20 års erfaring fra livespilling og studio. Han har jobbet med en rekke artister i forskjellige sjanger. Han leverer stødig hådtverk enten han spiller rock, jazz eller country. Espen er tidligere medlem i Vestlandsfanden og var sentral bassist på utgivelsen "Currahee" der han spilte el.bass og el. kontrabass. Espen har bakgrunn i økonomi og finans og er utdannet ved BI i Nydalen. Espen har status som IT ingeniør og er bosatt i Mandal. Han er en kar med godt humør og med en lun sørlandshumor som er godt å ha med seg i bandbussen.


Arne Martinussen - Oslo - Orgel, trekkspill, synth og piano

Arne har lang fartstid som allsidig live og studiomusiker. Han har medvirket på Vestlandsfandens plater og konserter siden midten av 90 tallet. Han har også spilt med Hjerterknekt, Di Derre, Poul Krebs, Johanna Demker, Øsekara, Harald Thune, Claudia Scott og Little Boy Blue & the Blue Boys. Med bandet Little Boy Blue & the Blue Boys spilte Arne sammen med Lisa Fischer (Madonna-Stones-Streisand osv) samt også med Bernard Fowler og Blondie Chaplin (Begge to også fra Rolling Stones) Disse tre har utgjort kor rekka til Rolling Stones på flere turneer. Vi kunne listet opp en liste lenger enn Vøringsfossen med kjente og ukjente band som Arne har spilt med.